Hülkenberg előtt Sergio Pereznél próbálkozott a Renault, a mexikói azonban végül úgy döntött, hogy marad a Force Indiánál. “Abban bízik, hogy felszabadul egy hely a Ferrarinál, akkor szabad akar lenni. Számomra viszont most nincs lehetőség topcsapatnál” – mondta Hülkenberg magáról és Perezről.

A Force India felszabadult ülésével kapcsolatban szinte mindenkit emlegettek már, a döntés egyelőre nem sürgős. “Ez Vijay Mallya (tulajdonos-főnök) döntése lesz, a Mexikói Nagydíj után ülünk le vele” – mondta a csapatfőnök Bob Fernley.

“A spekulációk nem befolyásolnak minket, mert az számít, amit ő mond. Olyan tehetséget bolondság lenne visszautasítani, aki pénzt is hoz, de nem ez a döntő.”

“Nico sem hozott pénzt, szóval ez nem befolyásolja a dolgokat. Tiszta lappal indulunk, Vijay a képességei alapján vizsgálja majd a pilótákat.”

Az utolsó hónapokban még nagy mozgolódás várható a pilótapiacon, a Force India mellett a Renault-nál is van még egy szabad ülés, továbbá nem végleges a Manor, a Sauber és a Haas felállása sem, még bárki kerülhet bárhova.