Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen közönség voltatok, miattatok ilyen jó ez a verseny! Nagyon jó érzés, mindig is jól teljesítettem itt, mintha otthon lennék. Nagyon jó munkát végzett a csapat, hiszen mindketten itt vagyunk, büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek. Csak annyit tehetek, hogy továbbra is a legjobbat hozom, mint ezen a hétvégén. A csata folytatódik, Nico fantasztikusan vezetett ebben az évben.”

Nico Rosberg (2.): “Egy kicsit lemaradtam a rajtnál, de utána mindent beleadtam, és sikerült visszanyernem a pozíciót. A második hely rendben van, sikerült minimalizálni a veszteséget. Jó lett volna nyerni itt Amerikában, de most nem jött össze. Nem játszottam a biztonságra, tövig nyomtam a végéig.”

Daniel Ricciardo (3.): “Egy kicsit feldobjuk a hangulatot, ha már a verseny nem volt az igazi: Butler úr most iszik egy kis Red Bullt a cipőmből, mert nem fogyaszt alkoholt. Majdnem terv szerint alakult minden, a rajt rendben volt, de jó lett volna mindkét Mercit megelőzni. Meglehetett voln a második hely is, de a virtuális biztonsági autó miatt Nico elém ugrott. Szerintem jót csatázhattunk volna, de ez van, így alakult.”