A williamses Felipe Massa a 2016-os idény végén elhagyja a Forma-1-et. A sportágban 2002-ben bemutatkozott, a Saubernél, a Ferrarinál és a Williamsnél összesen 14 szezont lehúzott brazil jövője egyelőre még nem világos, a Formula E, a Német Túraautó-bajnokság (DTM), a Hosszútávú világbajnokság (WEC) is a lehetőségek között van, de a televíziós szakértői munka sem zárható ki, ámbár nem ez a veterán álma.

“Úgy gondolom, ott leszek néhány Forma-1-es futamon a szponzori feladataim kapcsán, és ha vállalok valami tévés munkát, akkor az olyan öt alkalom lesz, semmiképp sem teljes értékű állás. Nagyon sok minden szerepel a terveim között, szóval legfeljebb öt-hat versenyen leszek ott” – nyilatkozta a Crash.netnek.

“Nem hiszem, hogy feladat nélkül is olyan élvezetes a paddock, nekem nem okozna örömet egyszerűen csak nézni, figyelni. Úgy tervezem, hogy amikor jövök, akkor az a munka miatt lesz, valami szponzori feladat, a szurkolók, vendégek szórakoztatása, mindenképp kell valami elfoglaltság” – magyarázta.