A csapatfőnök Wolffot az F1 új tulajdonosával, a Liberty Mediával hozták hírbe, állítólag ajánlottak neki egy pozíciót a cégnél, míg Lauda szerződése jövőre lejár a csapattal.

“Élvezzük, amit itt csinálunk, és ez a legfontosabb” – mondta Wolff a német Skynak. “Jó hangulatú megbeszéléseink vannak, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.”

Lauda folytatná, ha van rá igény. “Ha felkérnek, igent mondanék” – mondta a folytatásról az idősebb osztrák. Pedig Wolff és Lauda között voltak súrlódások a pilóták kezelésével kapcsolatban, Lauda inkább pilótapárti.

“Előfordul, hogy Toto nagyon brutális szabályokat akar bevezetni, ilyenkor én vagyok az, aki azt mondja, hogy csak versenyzők.”

Wolff szerint a pilóták kapcsolatát nemcsak menedzselni kell, arról is gondoskodni kell, hogy ne érezzék magukat elhanyagolva. “A versenyzőink kapcsolata hullámszerű: vannak kellemetlen pillanatok, amelyek után nem jönnek ki egymással annyira jól.”

Egyesek szerint a hibák, a pilóták nem megfelelő kordában tartása miatt Wolffnak lemondással kellene vállalnia a felelősséget.