Romain Grosjean ugyan néhány igen szép eredménnyel ajándékozta meg az új belépő Haas-csapatot a szezon elején, de amikor nem mennek olyan jól a dolgok – és természetesen inkább ez a jellemző -, a csapatrádión kiabálva, már-már hisztérikusan panaszkodik, szidja az autót, Szingapúrban egyenesen odáig ment, hogy “soha nem vezetett olyan rossz autót”, mint akkor és ott.

Grosjean hisztijei már kívülről is kicsit cikinek látszanak, de a csapatfőnök, Günther Steiner azt mondja, nem áll szándékukban elhallgattatni a franciát, mondhatja a magáét.

“Ismernek, én engedem beszélni az embereket. Megvan a maga véleménye, ilyen személyiség. Könnyű lenne azt mondani, hogy Romain, többet ne beszélj így, de hát akkor önök sem szórakoznának! Elrontsam mindenki szórakozását?” – mondta a Motorsport.comnak.

“Nem fogom emiatt kritizálni. Ha ő így akar viselkedni, rendben. A futam után beszéltünk, nagyon frusztrált volt, nagyon ki volt akadva. De én is az lettem volna, az is voltam. De már túl van rajta, készen áll a következő futamra. Mást nem is tehet” – tette hozzá.