Nico Rosberg (1.): “Hihetetlen, különleges nap ez a számomra, örülök, hogy végre sikerült nyernem Olaszországban. Fenomenális érzés itt fent állni, élvezem ezt a napot. A rajton múlt az egész, hihetetlenül jól sikerült, azzal meg is nyertem a futamot. Ennyi volt. Ha a közönségre nézek, még hihetetlenebb érzés, részben olasznak érzem magam, rengeteg olasz barátom is van. Nagyon jól érzem magam, nyitott a küzdelem Lewis ellen, meglátjuk, mi lesz.”

Lewis Hamilton (2.): “A rajtom nem sikerült olyan jól, de ettől függetlenül ez nagyon jó nap volt a Mercedes-Benz számára. Remélem, a nézőknek lesz még részük abban, hogy több küzdelmet lássanak köztünk és a Ferrari-pilóták között.”

“A rádióban – a srácok megnyugtatása miatt – azt mondtam, az én hibám volt, de valójában nem tudom, mi történt a rajtnál. Mindent ugyanúgy, ugyanabban a sorrendben csináltam, mint máskor, mégis nagyon kipörögtek a kerekeim. Láttam, hogy Nico elhúz, és elég hamar tudtam, hogy ezt a versenyt nem tudom megnyerni. A második hely volt a maximum.”

Sebastian Vettel (3.): “A világ legjobb dobogója, komolyan. Ti vagytok a legjobbak a világon! Nagyon keményen dolgozunk, hogy utolérjük a Mercedest, de nagyon keményen dolgozunk. Vissza fogunk térni, nem ígérhetek semmit, hogy mikor, de így lesz, ebben biztos vagyok.”