Lewis Hamilton (1.): “Nagyon elégedett vagyok, ez nem lehet kérdés. Fangióék rekordját csak nemrég tudtam meg, de talán egy kicsit a fejemben volt. Nagyon büszke vagyok, hogy az öt pole-lal Senna és Fangio mellett lehet a nevem. Ezen a hétvégén nagyon erősnek éreztem magam, az utolsó kör hihetetlen volt. Rendkívül szerencsés vagyok, hogy ebben a csapatban versenyezhetek, és ilyen autót vezethetek. A Q2-ben nem tettem annyira tönkre a gumikat, kicsit elfékeztem, de nem hiszem, hogy gondot fog okozni.”

Nico Rosberg (2.): “Hogy mi történt ma? Szerintem a legegyszerűbb magyarázat, hogy Lewis nagyon jó kört futott. Rendben volt a hétvégém, de nem voltam elég gyors. Emiatt nem vagyok igazán elégedett a napommal.”

Sebastian Vettel (3.): “Az első körömmel nem voltam elégedett a Q3-ban, ki is estem kicsit a ritmusból, aztán sikerült javítanom. Határon voltam, az első szektor sem volt igazán jó, de sikerült visszahoznom. A különbség miatt nem vagyok boldog, a Mercedes másik világban van, de a második sornak örülök. Meglátjuk, mi lesz holnap. A szurkolókat nagyon jó látni, elképesztő, mennyit adnak nekünk, reméljük, sikerül valamit visszaadnunk.”