A Force India egészen felpörgött az utóbbi időszakban, Sergio Perez Monacóban, majd két hete a bakui Európa Nagydíjon is a 3. helyen ért be.

A silverstone-i alakulat jelenleg Angliában “bujkáló” tulajdonos-főnöke, Vijay Mallya úgy gondolja, jönnek még hasonló eredmények, akkor is, ha a háttérben már a nagy szabályváltozásokat hozó 2017-es idényre készülnek:

“Hihetetlenül büszkévé tett, hogy egy hónapon belül másodszor is a dobogón láthattam a csapatot. A bakui eredmény teljesen a saját érdemünk volt, a teljes csapat elismerést érdemel. A csapat történetének legsikeresebb időszakát éljük, nagyon élvezzük a versenyzést most. Sok szó esett már arról, hogy átállunk a 2017-es felkészülésre, de ez nem jelenti azt, hogy 2016 további részében nem leszünk erősek” – magyarázta a csapat aktuális futamelőzetesében.

“Bőven van még potenciál az idei csomagban, meggyőződésem, hogy a következő futamokon is jól szerepelhetünk. Miután három futamon belül kétszer dobogóra álltunk, megjött az étvágyunk, szeretném, ha az idény végéig begyűjtenénk még pár trófeát!”