Nico Rosberg (1.): “Ragyogó időmérő volt, végig komoly kihívást jelentett, de minden jól sült el. Kicsit újra kellett tervezni mindent, főleg a Q3-ban, de sikerült, úgyhogy nagyon elégedett vagyok. Egész hétvégén sikerült építkeznünk, fejlődnünk, az időmérőre értük el az optimumot. Kiváló munkát végeztek az itteni szervezők, hosszú idő óta az egyik legizgalmasabb időmérő volt, ez szerintem a pályának köszönhető. Az egyik legkönnyebb előzési lehetőséget kínáló pálya ez, lehet, hogy sokszor jön a biztonsági autó is, szóval izgalmas futamot várok. Sok ellenfelem lehet holnap, de Lewist se írjuk le, visszajöhet a mezőny végéről, képes rá.”

Sergio Perez (2.): “Egy kicsit pole pozíciónak érzem ezt az eredményt. Az egész csapat zseniális munkát végzett, hogy egyáltalán elindulhattam az edzésen. Még mindig ideges vagyok a délelőtti hiba miatt, vegyesek az érzelmeim. Nagyon erős volt a Q3-as köröm, nehéz volt az időmérő. Egy törés után elveszíti az ember kicsit az önbizalmát, de sikerült visszanyernem. A büntetéssel sajnos csak hetedik vagyok, de a csapat ennél többet érdemel, remélem, sikerül javítanunk holnap. Vártuk, hogy erősek leszünk, de nem ennyire. Könnyű itt hibázni, én ma a lehető legrosszabbkor törtem össze az autót, de várjuk a holnapot.”

Daniel Ricciardo (3.): “Egy kicsit hektikus volt az időmérő vége, köszönöm a csapatnak, hogy én lehettem elöl. Így sikerült igazán jó kört futnom, a Q3-as elsőm nem volt túl jó. Tudtam, hogy nem mindenkinek sikerül majd jó kört futni, csak előre akartam lépni a hetedik helyről. Örülök, hogy így sikerült. Nem tudom, milyen messze volt tőlem Sebastian, talán még neki is én adtam szélárnyékot.”