Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen nap volt. Ma megint pokoli rosszul rajtoltam, lehet, hogy túlmelegedett a kuplungom, nem tudom pontosan. Sebastian és Nico is sokkal jobban indult, nekem alulkormányozott volt az autóm, aztán jött az első kanyar. Örülök, hogy nem sérült meg Nico kocsija. Tökéletesek voltak a beállításaink, tökéletesen dolgozott mindenki, el sem hiszem. Szeretném megtartani ezt a formát, de még nagyon messze a vége. A Ferrari is egyre gyorsabb, csapatként csak megyünk előre tovább.”

Sebastian Vettel (2.): “Lewis egy kicsit túl gyors volt ma, nagyjából ennyi volt a problémánk. Fantasztikus volt a rajt, de rögtön az első kör végén majdnem kiestem, nagyon nagy volt a szél. Végig nyomtam, ahogy tudtam, ennyi volt benne. Rögtön a futam elején váltottunk taktikát, így utólag lehet, hogy a gumik kicsit jobban bírták, mint gondoltuk. Összességében azért nagyon jó hétvége volt, a kocsiban van teljesítmény, izgalmas futamon vagyunk túl.”

Valtteri Bottas (3.): “Nagyon elégedett vagyok a mai nappal, nagyon jó volt a taktikánk, a kiállást is tökéletesen időzítettük. Nagyon jól működött az autó, örülök, hogy itt lehetek, köszönöm a srácoknak ezt a napot. Csodálatos eredmény ez a Williamsnek.”