F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 1
F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 2

F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom

F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 6
F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 7
F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 8
Fotó megosztása:
F1: Hamilton szerint marad a Mercedes-uralom 9 Hamilton az előző két bajnokságot megnyerte a mezőnyből magasan kiemelkedő Mercedesszel, az angol szerint minimum még egy hasonló szezon várható a csapattól.

“Még legalább egy évig építhetünk a csapat erősségére” – mondta Hamilton az Autosportnak. “Némi bizonytalanság persze van, mert az autó teljesítménye bármikor visszaeshet.”

“De ennek a csapatnak sokkal-sokkal erősebbek lettek az alapjai, így ez nem fog megtörténni. Én legalábbis nagyon határozottan úgy érzem, hogy ez nem fordulhat elő.”

Hamilton magától is többre számít az idén. “Nem lehet egy teljes szezont a csúcson végigcsinálni, néha jönnek hullámvölgyek. Tavaly sokáig nagyon jó teljesítményt nyújtottam, aztán jött három gyengébb futam a végén.”

“Nem vezettem rosszul, nem hibáztam, de nem voltam százszázalékos. Úgy gondolom, hogy minden egyes év lehetőség a fejlődésre, nemcsak emberként, hanem versenyzőként is.”

“Nagyon remélem, hogy még erősebb lehetek 2016-ban. Még fiatal vagyok, szóval egyelőre csak megmászandó hegyeket látok magam előtt. Ez visz előre.”