Az alapító-csapatfőnök John Booth és az elnök-sportigazgató Greame Lowdon lemondása miatt a sereghajtó Manornak 2016-ra új vezetőket kell keresnie. 
F1: Nem kért a sereghajtóból a csapatfőnökjelölt 1
F1: Nem kért a sereghajtóból a csapatfőnökjelölt 59


Az egykori McLaren-szakember Dave Ryan személyében már Interlagosban be is jelentették új versenyfőnöküket, és az is napvilágra került, hogy csapatfőnöknek a volt Benetton-, McLaren- és Williams-pilótát, az elmúlt években a WEC-ben aktív Alexander Wurzot szemelték ki, aki épp a múlt héten jelentette be visszavonulását a versenyzéstől.
A Forma-1-es versenyzői szakszervezet, a GPDA elnöki posztját is betöltő osztrák szerdán a BBC-nek nyilatkozva tisztázta, hogy nem igazol a Manorhoz.
„Rövid mérlegelési időszak után tájékoztattam (a Manor-tulajdonos) Stephen Fitzpatricket, hogy úgy döntöttem, nem szegődök a Manorhoz” – mondta.
A Manor szintén szemet vetett a McLaren 2009-2013 közötti csapatfőnökére, az elküldése óta az Americas Cup vitorlásverseny egyik csapatánál dolgozik, azonban szintén nem ambicionálja a pozíciót: „Nem szándékozom a Manor csapatfőnöke lenni, egyértelműen nemet fogok mondani” – jelentette ki.