F1: Szálljanak már le Hamiltonról! 2 Hamilton a 600 millió forintos Pagani Zondjával három parkoló autónak ment neki, miután megcsúsztak a lábai a pedálokon. A háromszoros világbajnok beismerte, hogy a durva partizás és ivás vezetett a balesethez, a Mercedes ennek ellenére nem akar beleszólni pilótája magánéletébe.

“Én úgy látom, hogy egy kicsit békén kéne hagyni a srácot” – idézte Wolffot a Sun című bulvárlap. “Ő a világbajnok, nyert egy csomó versenyt. A valaha volt egyik legdominánsabb szezon volt az idei, mindent megtett. Hagyják, hogy kiélvezze.”

“Számomra és a csapatnak egy dolog alapvető: hogy a pilótáink szállítsák az eredményeket. Amíg hozzák az eredményeket, az nekünk tökéletes. Lewis két hete megnyerte a bajnokságot, zsinórban a másodikat.”

“Jelenleg ő a legjobb pilóta. Nemcsak a tehetsége, hanem amiatt is, mert tudja, mi jó neki, és mi nem. Néha feszegetni kell a határokat, most egy olyan ponthoz érkeztünk, ahol újra kell kalibrálnia magát.”

“Ha a bajnokság még nem dőlt volna el, biztosan nem került volna ilyen helyzetbe. Az F1-nek karakterekre van szüksége, Lewis pedig nemcsak az autóban teljesít jól a márka számára, hanem a pályán kívül is. Ez az élet persze megosztó.”

“Engem nem érdekel, ha valaki szerint ez a viselkedés elfogadhatatlan, mert a pályán jól teljesít. Egy nagyszerű személyiséget mindig utálni és imádni fognak, de ez másodlagos számomra. Az a lényeg, hogy a versenyautóban jól teljesítsen.”