Nico Rosberg (1.): “Elégedett vagyok, a lehető legjobb helyről indulhatok. Minden jól ment ma, csak a Q2 nem sikerült annyira jól. A Q3-ban aztán nagyon elkaptam a fonalat, két jó kört is mentem, a második kifejezetten a határon volt. Mindig a győzelemre koncentrálok, azért vagyok itt, hogy nyerjek, és szeretnék második lenni a bajnokságban. Jobb jól befejezni az idényt, mint rosszul. Izgalmas futam lesz, de tudjuk, hogy mire számíthatunk. A Ferrarira figyelnünk kell, mert versenytempóban közelebb voltak hozzánk pénteken.”


Lewis Hamilton (2.): “Jól ment ma, az autó egyensúlya is jó volt, elégedett voltam vele. A Q1 és Q2 jó volt, a Q3-ban is csak egy kicsi hiányzott. Az első szektorból nem sikerült kihoznom a maximumot, a másik kettő jól sikerült. A fő célomat már teljesítettem az idén, remélem, holnap sikerül jó eredményt elérnem.”

Sebastian Vettel (3.): “Kicsit reménykedtünk a Q2 után, de azért tudtuk, hogy nehéz lesz közel kerülnünk a Mercedesekhez. Sikerült javítanunk az autón mára, ami a verseny szempontjából fontos volt. Érdekes nap lehet holnap, a gumik összekavarhatják a dolgokat. Arról, hogy lesz-e esélyünk, a mellettem ülőket kéne kérdezni, mindenesetre beleadunk apait-anyait. Vasárnap általában közelebb vagyunk, ha lesz esélyünk, élni fogunk vele.”