Nyáron már felröppent, hogy a brit luxussportkocsi-gyártó, az Aston Martin beszállhat a Forma-1, be akkor arról volt szó, hogy a Mercedes motorjait megkapó Red Bull-lal társulnak majd. Mint köztudott, abból az üzletből nem lett semmi, de a brit Autosport értesülése szerint 2016-ban mégis ott lesz az Aston Martin a rajtrácson, méghozzá a Force India átvételével.


A szaklap úgy tudja, hogy a silverstone-i csapatot Aston Martin Racingre keresztelik át, az autók kék-arany festést kapnak, és jelentős szponzorként csatlakozik az alakulathoz a Johnnie Walker is.
A piaci rivális Ferrari és McLaren melletti Forma-1-es megjelenés mellett az Aston Martin számára a Forma-1-es technológiai know-how is 
hasznot hajt majd.
A Force India tulajdonos-főnöle, Vijay Mallya az Autosportnak nem kívánta konkrétan megerősíteni az értesülést, de egyáltalán nem is cáfolta azt:
“Ha bejelentkezik egy autómárka, és meg kellene változtatni a csapat nevét, mérlegelnem kell, hogy hasznára válik-e ez a csapatnak. Korai lenne még erről beszélni, de folynak tárgyalások. De semmit sem akarok elkiabálni. Több féllel is tárgyalunk 2016-ról és a későbbiekről a jelenlegi és új partnerekkel is. A megfelelő időben megtesszük majd a bejelentéseket a partnereinket illetően. A jövő nagyon biztató a csapat számára.”
A Mercedes-Benz anyacége, a Daimler 5 %-os résztulajdonnal bír az Aston Martinnál, így a Mercedes-motor maradna az autókban.