Lewis Hamilton (1.): “Szeretném megköszönni az összes szurkolónak, remek volt a hangulat. Nagyon boldog vagyok most, a csapat fantasztikus munkát végzett a hétvégén, újra kettős győzelmet araattunk. Jól sikerült a rajt, és az egész futam, utolértem Sennát, nehéz most bármit is mondanom. Fontos volt a visszavágás Szingapúr után, a Ferrarik gyorsak voltak az előző futamon, de most visszataláltunk a helyes útra. A csapat és az autó is tökéletes volt ma.”
Nico Rosberg (2.): “Nem történt semmi különös, egyszerűen Lewisnak jobban sikerült a rajt. Harcoltunk az első, második kanyarig, de ő volt jobb pozícióban, el kellett engednem. Jó, hogy ezután visszajöttem, a második hely volt a maxium, a negyedik elfogadhatatlan lett volna. Győznöm kellett volna ma, de nem jött össze, legközelebb ismét megpróbálom.”
Sebastian Vettel (3.): “Nagyon örülök az újabb dobogónak, ez a kedvenc versenyem, kedvenc pályám, kár, hogy nem kaptam nagyobb trófeát. Közel voltam Nicóhoz, de nem sikerült előtte végeznem, összességében így is fantasztikus futam volt. Jó irányba haladunk, tudtuk, hogy kettejüket nehéz lesz legyőzni. Jobban teljesítünk, mint amit az év elején vártak tőlünk, nyugodtan örülhetünk.”