A Lotus sorsa a levegőben lógó renault-s felvásárlással együtt is elég bizonytalan, még nem tudni, kik lesznek a csapat pilótái jövőre. Romain Grosjean iránt korábban érdeklődött az F1-es mezőnyhöz jövőre csatlakozó Haas, amely mindenképpen tapasztalt pilótákat szeretne szerződtetni.
A francia versenyző egyelőre nem árulja el, hol versenyez jövőre, de a döntését már meghozta. “Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy már döntöttem” – mondta Grosjean. “Minden rendeződött, pontosan tudom, mi lesz velem a jövőben. De többet nem mondhatok.”
Grosjean számára kockázatos lehet új csapathoz igazolni, de még az is lehet, hogy a Lotust felvásárló Renault-val egyezett meg. Amennyiben a francia távozik, felszabadul egy hely Pastor Maldonado mellett, akit Szingapúrban szintén megkérdeztek arról, hogy marad-e a csapatnál. “Remélem, meglátjuk” – szólt a venezuelai válasza.
Sergio Perezt korábban emlegették a Lotusszal, illetve a Renault-val kapcsolatban, a mexikói azonban hosszabbítás előtt áll a Force Indiával. “Egyelőre még nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bármit is bejelentsünk” – nyilatkozta Perez Szingapúrban.