Lewis Hamilton (1.): “Jó időt mentek a mellettem ülő srácok, szép munka tőlük, hogy ilyen közel voltak. Ami engem illet, egész hétvégén jó volt az autó, mindenki remek munkát végzett, köszönöm az egész stábnak. Az új csomag nagy előrelépés, nem is tudom, mit mondjak – bár Spában azért jobb volt a köröm. Amennyire én tudom, a saját motorom miatt nem kell aggódnom, nagyszerű munkát végeztek a srácok, hogy ilyen gyorsan kicserélték Nico motorját. Remélem, sok pontot szerzünk holnap.”
Kimi Räikkönen (2.): “Azt hiszem, egy kicsit számunkra is meglepetés az eredmény. Reménykedtünk valami jó eredménytben a hétvégén, de tudtuk, hogy elsősorban nem ez a mi pályánk. De az autó végül nagyon jó volt időmérős körülmények között, holnap is beladok majd mindent. Remélem, jó eredményt sikerül elérni a sok szurkolónk és a Ferrari-dolgozók előtt.”
Sebastian Vettel (3.): “Fantasztikus eredmény a második, harmadik hely számunkra. Nagyon közel vagyunk Lewishoz, ez magabiztosságot ad a csapatnak holnapra. Fantasztikus élmény itt vezetni, minden más futamtól különbözik, most van ebben részem először. Remélem, mindketten ott lehetünk holnap a dobogón, és bocs, Lewis, de nem haragudnék, ha te nem lennél ott. Vagy ha mégis, csak mögöttünk. Jó lenne kettős győzelmet aratni, harcolni fogunk, mindent megteszünk majd. A körömmel nem vagyok elégedett, hibáztam az első Lesmóban, pedig a kedvenc kanyarom. Talán egy kicsit túl sokat akartam.”
Vettel és Räikkönen közvetlenül az időmérő után, a “kötelező” fotózás előtt is kicikizték Hamiltont egymás között, akkor azon nevetgéltek, hogy biztos azért kell várni az angolra, mert “be kell lőnie a haját.”