F1: Grosjean végigsírta az utolsó kört 2

Lewis Hamilton (1.): “Szuper jó volt a hangulat az egész versenyhétvégén, köszönöm a támogatást. Számunkra tökéletes hétvége volt, végig hibátlan munkát végzett a csapat. Akár egy álom, minden tökéletes volt. Nicónak jó volt a tempója, de tudtam rá reagálni, nyugodt maradtam végig, minden isteni volt. Amikor a végén láttam, hogy volt egy defekt, visszavettem kicsit, és nico közelebb jött, de nem volt vész. Százszázalékos hétvége volt. Még túlságosan korai a bajnokságról beszélni: a hétvége előtt úgy döntöttem, hogy a pole-okat győzelemre váltom, most sikerült, így szeretném folytatni tovább.”
Nico Rosberg (2.): “Teljesen elszúrtam a rajtot, ez elég bosszantó volt. Visszahoztam magam, végig a határon autóztam, elképesztő volt az autó. Köszönöm a csapatnak. Lewisnak gratulálok, megérdemelte a győzelmet: megpróbáltam mindent, de nem volt elég. Most máris sietek haza, mert az első gyermekünk születését várom.”
Romain Grosjean (3.): “Mindenkinek köszönöm, elképesztő hétvége volt számunkra! Kár, hogy az időmérő után kaptunk egy öthelyes büntetést, de jól alakult a futam. Még mindig el sem hiszem, hogy ideértünk a dobogóra, hogy ilyen remek autót kaptam a csapattól. Jól emlékszem még a 2012-es eseményekre, de erősebb lettem attól, ami akkor történt. Ez az eredmény most felér egy győzelemmel. Végigkönnyeztem az utolsó kört, alig láttam a kanyarokat.”