F1: Rosberg és Hamilton tényleg kibékültek 2

Tavaly szinte háborúig fajult a Mercedes két vb-címért harcoló pilótájának viszonya, Lewis Hamilton és Nico Rosberg között sorozatosak voltak a botrányok. Az idén szemmel láthatóan lazább a két pilóta kapcsolata, ez a német szerint is így van. Silverstone-ban már közös sütögetésről is volt szó.
“A viszonyunk most sokkal nyugodtabb, de ez azért gyorsan változhat” – mondta Rosberg. “A csapatban nem változott semmi, ugyanúgy kezelik a dolgokat, csak a köztünk lévő feszültségek enyhültek. A Mercedesen belüli hangulat tavaly is nagyszerű volt, most ugyanolyan jó.”
A Mercedes gyakorlatilag máris behozhatatlan előnnyel vezeti a konstruktőri pontversenyt, Rosberg szerint ez az egész csapat áldozatos munkájának köszönhető. “Nagyszerű látni, hogy ugyan nagy nyomás alá helyezett minket a Ferrari, mégis mindenki másnál jobban dolgoztunk, és elhúztunk.”
“Fantasztikus szinten vagyunk, minden területen abszolút csúcsteljesítményt nyújtunk. Még aerodinamikailag is a legjobb csapat vagyunk, ettől pár éve messze voltunk.”