F1: Hamilton sose döntött még ilyen jól 2 Lewis Hamilton (1.): “Mindenkinek köszönöm, aki kijött. Isteni hétvége volt, a szurkolókért akartam nyerni, nagyon hálás vagyok a támogatásért. A rajtnál nem volt baj a kuplunggal, egyszerűen csak rossz volt a tapadás, de Nicóval is ez történt. Legalább sokkal izgalmasabb lett tőle a futam, a közönségnek is. A karrierem során először tökéletes döntéseket hoztam a gumikkal. Reméltem, hogy sikerül behozni az autót az utolsó körökben, nem volt könnyű, de megcsináltam. Az utolsó körben könnyeztem, köszönöm!”

Nico Rosberg (2.):
“Jó verseny volt, nyomtam, amennyire tudtam, hogy utolérjem Lewist. Az átmeneti körülmények között nagyon jól felzárkóztam rá, de ő döntött jobban a kiállással, ezzel veszítettem, gratulálok neki! Én tényleg azt hittem, hogy én jól döntök és ő jár majd rosszul, de nagyon eltalálta a kerékcsere időzítését. Nagyon jó munkát végeztünk ezen a hétvégén, köszönöm a közönségnek a remek hangulatot! A következő helyszín, a Hungaroring fantasztikus pálya, alig várom, hogy ott legyünk!”

Sebastian Vettel (3.): “Az biztos, hogy eső nélkül nem lehetnék itt, szóval kellett az brit időjárás. Türelmesek voltunk, kivártuk, amíg leszakadt az ég. Ez itt Anglia, tessék, már süt is a nap. Tökéletes időzítés volt, a csapat is nagyon jól dolgozott, köszönöm nekik.”