Lewis Hamilton (1.): “Különleges nap a mai, és különleges dolog hazai pályán megszerezni a pole-t, nagyon motiválnak a szurkolók. Nem ez volt a legsimább hétvége idén, voltak hullámvögyek. Az időmérő előtt is változtattunk a beállításokon, remélhetőleg ezek holnap segítenek majd. Örülök, hogy elsőre sikerült jó kört futnom, egyébként meg nagyon szerencsés vagyok, hogy korábban kétszer is nyerhettem itt. Hihetetlen energiahullámot adnak a szurkolók, remélem, ez holnap is elég lesz.”

Nico Rosberg (2.):
“Az első kör elég jó volt, arra nem tudok mit mondani. Lewis egy tizeddel jobb volt, idegesítő, de ez van. Az utolsó köröm viszont furcsa volt: túl azon, hogy szinte senki nem javított Felipén kívül, a bal elsővel gondom volt, alulkormányozott lett az autó. Ennek még utána kell néznünk.”

Felipe Massa (3.): “Nekünk is ez a hazai futamunk, ezért nagyon örülünk a harmadik, negyedik helynek. A végéig harcoltunk Valtterivel, pont sikerült megelőznöm, össze tudtam rakni egy jó kört. Elégedett vagyok, és arra számítok, hogy a futamon is erősek leszünk, főleg a Ferrarival szemben. Fontos volt, hogy előlük induljunk, innentől már csak a holnapra kell koncentrálni.”