A Toro Rosso 17 éves újonca, a Forma-1 történetének legfiatalabb pilótája, Max Verstpappen a nála ötször idősebb Bernie Ecclestone-nal adott közös interjút a sportág hivatalos oldalának. 
Többek között arról is kérdezték, hogy vacsorapartnerként kit választana, Bernie-t vagy egy csinos nőt, a tini pedig nem habozott a válasszal:


“Egyértelműen Bernie-vel! Az utóbbitól nem sokat tanulhatnék, ami az F1-ben hasznomra lehet, Bernie-től viszont nagyon is sokat. Ő építette fel a sportágat, a világ egyik legsikeresebb üzletembere. A karrierem fontosabb, mint a csajok. Az F1-ben egy esélye van az embernek, én pedig meg fogom ragadni ezt!” – mondta.
“Nagyon racionális fiatalember!” – jegyezte meg Ecclestone.
Bár Verstappent már az “ezergombos” F1-es kormánykerékkel jól bánó “Playstation-generációhoz” sorolják, ő maga is úgy érzi, túl bonyolult és kevésbé élvezetes a versenyzés, túl sok az információ és a tennivaló a volánnál. 
“Tudják hogyan próbálom kiiktatni ezt? Előre szólok a mérnököknek, hogy ne terheljenek túl információkkal. Túl sok infót kapunk a az autóban. Néha le is kapcsolom a kijelzőt, és inkább a megérzéseimre támaszkodok. Nem ettől lesz valaki nagy versenyző?”


Az óriási tehetségnek tartott tinit sokan már most leendő világbajnokként kezelik, de ő semmit nem vesz biztosra, tudja, mennyire nehéz a csúcsra érni:
“Nézzük csak meg, mi történt Fernando Alonsóval. Ma is az egyik legjobb versenyző, de a Ferrarinál öt év alatt nem sikerült újabb bajnoki címet nyernie, a McLarennél pedig még távolabbinak tűnik a harmadik siker. Az nem elég, ha valaki a legjobb pilóta, a legjobb autóban is kell ülni, különben rátelepszik az emberre a balszerencse.”
“A kulcs az, hogy az ember a jó helyen legyen a jó időben” – értett egyet Ecclestone.
“Talán segíthetnél ebben nekem, Bernie! Bár hadd szögezzem le, hogy nagyon jól érzem magam a mostani csapatomnál, a Toro Rossónál!” – felelt Verstappen.