Toto Wolff úgy érzi, túl sok szó esik a Forma-1 jelenlegi problémáiról, miközben a jó dolgokról senki nem beszél. “Úgy gondolom, egyfajta kötelességünk, hogy ne járassuk le az F1-et” – mondta Wolff.

“Mi mindannyian, illetve a média is az F1 nagykövetei, egyfajta kötelességünk, hogy ne csak a rossz dolgokat lássuk meg. Ha mindig csak a hibákról beszélünk, azzal könnyen negatív spirál alakulhat ki, ami nem hinném, hogy használna az F1-nek.”

“Olvastam egy rakás idióta cikket mostanában, amelyekben a Forma-E-hez és hasonló hülyeségekhez hasonlítgatták a Forma-1-et. Ezek a dolgok feleslegesek, a mi dolgunk az, hogy a jó dolgokról is beszéljünk.”

“Ha nem Mercedes-főnökként nézem a sorozatot, szerintem úgy is van benne izgalom. Jó, hogy kiszámíthatóan csak egy csapat nyer? Talán nem, de a múltban is többször megtörtént.”

“Az autók már most is elég gyorsak, a mostani technológia csak a második évében jár. Az eddigi fejlődés már most is elég meggyőző, és még mi sem tudjuk, hol a határ. Az aggodalmak nagy része alaptalan, mégis csak ezekről beszél mindenki.”