A Forma-1-ből 2013 végén visszavonult, jelenleg a tartóssági világbajnokságban (WEC) a Porschénél versenyző Mark Webber júliusban megjelenteti “Aussie Grit” című, könyvét, amelyben “mindent” elmond majd a Red Bullnál töltött éveiről.
Az ausztrál versenyzővel a közös évek alatt nem épp jó kapcsolatot ápoló Sebastian Vettel azt mondja, nem tart a “leleplezéstől”, különben is, sokkal jobb a viszonya Webberrel, mint azt a nagyközönség hiszi.


“A közhiedelemmel ellentétben, miszerint ki nem állhatjuk egymást, valójában nagyon is tiszteljük a másikat. És még beszélni is szoktunk! Szerintem sokkal jobb a kapcsolatunk, int az emberek hiszik, persze a múltban azért tényleg voltak nehézségek” – nyilatkozta Montrealban a négyszeres világbajnok.
Vettel hozzátette, hogy ő már tudja, mi szerepel majd Webber könyvében: 
“Beszéltünk róla. Úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga elmondani a saját verzióját, szóval semmi gond. Elmondja majd, amiről ő úgy gondolja, hogy a nyilvánosságra tartozik, nekem semmi bajom ezzel.”
A 38 éves Webber nemrég maga is arról beszélt, hogy immár jó a viszonya volt csapattársával, az idei Ausztrál Nagydíj után együtt utaztak, és jót beszélgettek a repülőn.