A Toro Rosso 2015-nek teljesen új, szuperfiatal párossal vágott neki, a Red Bull kiscsapatának autóiba az egykori F1-pilóta Jos Verstappen fia, a 17 éves Max, valamint a ralilegenda Carlos Sainz egyező nevű csemetéje ült.
Verstappen a szerződtetés tavaly őszi bejelentése óta a hírek állandó szereplője, de az eredmények tekintetében egyelőre jobban áll a 20 éves Sainz, így ha nem is a nagyközönségtől, azért bőven kap elismerést a spanyol is.


“Nyilván mindenki Verstappenről beszél, aki gyors is, de miután leültem beszélgetni a csapattársával, Carlosszal, úgy gondolom, hogy nagyon intelligens, az az érzésem, hogy a gyorsaságon kívül más erényei is vannak. Értelmes srác, akire komoly jövő várhat a Forma-1-ben, tetszik, hogy mennyire érett, és amit eddig mutatott idén. Azt hiszem, az igazi erényei is megmutatkoznak majd, amikor nehéz helyzetbe kerül a csapat” – méltatta a tavaly a Formula Renault 3.5 bajnoki címét megszerző spanyolt a 2009-es világbajnok, Jenson Button.
Nem csak a mezőny legtapasztaltabb pilótája, hanem az egyik Forma-1-es újságírólegenda, Nigel Roebuck is Sainzot méltatja: “Igazán meggyőzött. Épp nemrég mondtam Maurice Hamiltonnak (egy másik veterán F1-es szakíró – a szerk.), hogy mindenki Verstappent emlegeti, de valójában Sainz még nála is gyorsabb.”
A fiatal spanyol versenyzőnek jól esik a dicséret, de igyekszik józan maradni:
“Személyesen még nem hallottam ezt Jensontól, de örülnék neki, mert nagyon jól esik az ilyesmi egy világbajnoktól. Jóban vagyunk és nagyon tisztelem őt. Hálás vagyok, hogy ilyeneket mondott” – reagált. 
F1: Titkos sztárt nevel a Toro Rosso? 3


“De egyszerűen csak igyekszem a maximumot nyújtani, és remélhetőleg kivívok majd valami tiszteletet. Azonban még nagyon az idény elején járunk, háromnegyede ezután jön. Csak a munkára összpontosítok, és maradok az eddigi hozzáállásomnál, mert úgy tűnik, hogy működik.” 
Verstappen az első öt forduló alatt 6 pontot szerzett (Malajzia, 7. hely), az időmérőkön a legjobbja két 6. hely volt, Sainz a kvalifikáción hazai pályáján, Barcelonában volt a legjobb, az 5. rajtkockát csípte meg, a versenyeken két 9. és egy 8. helyet hozott, 8 pontja van.