Egy éve röppent fel, hogy a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner és a Spice Girls egykori Ginger Spice-a, Geri Halliwell összejöttek, majd novemberben az eljegyzésüket is bejelentették.
Az esküvőre tegnap került sor a bedfordshire-i Woburn Abbey templomában, a vendégek között volt többek között Niki Lauda, Adrian Newey, Eddie Jordan, Sir Jackie Stewart és David Coulthard is, a Spice Girlök közül pedig Emma Bunton (Mel B és Victoria Beckham az interneten keresztül gratulált). Az eseményt egy kicsit beárnyékolta, hogy Horner szülei nem fogadják el a kapcsolatot és az esküvőre sem mentek el.
Úgy tudni, hogy a Forma-1-es csapatfőnök egy Aston Martin DB5-tel ajándékozta meg feleségét, míg Halliwell a lakodalomban a Spice Girls első nagy slágerének az alkalomhoz igazított változatát énekelte el szólóban férjének ajándék gyanánt.
A 42 éves Halliwellnek és a 41 éves Hornernek is van már gyermeke korábbi kapcsolatokból: az énekesnő lánya – aki koszorúslányként is szerepelt tegnap -, Bluebell nyolc, az F1-főnök kislánya bő másfél éves.