A Red Bullnál 2009 és 2013 között együtt versenyző Sebastian Vettel és Mark Webber kapcsolata finoman szólva sem volt baráti, főleg 2011-től, a német pilóta dominanciájának kezdetétől romlottak el a dolgok.


Az ausztrál veterán végül 2013 végén távozott a Forma-1-ből, hogy a Porsche Le Mans-csapatánál folytassa a karrierjét, Vettel pedig immár a Ferrari versenyzője – emellett újra szent a béke kettejük között, árulta el Webber egy friss interjúban.
“Az Ausztrál Nagydíj után együtt repültünk Melbourne-ből Dubajba, együtt is ültünk, jót beszélgettünk” -nyilatkozta egy dubaji rádiónak a 11-szeres futamgyőztes. 
“Az idő sok sebet begyógyít. Amikor zajlik a küzdelem, mindketten ugyanazt akarjuk megszerezni, akkor nagyon nehéz ebből kilátni, az idények is egybefolynak. Most, hogy eltelt egy kis idő, már más. Igen, rossz volt a viszonyunk, de azt hiszem, most, hogy lekerültek a sisakok, már nem az.”
F1: Vettel és Webber újra beszélőviszonyban 3


“Vettellel jó pár évig csapattársak voltunk, és a végére Sebastian vitrinje eléggé másképp festett, mint az enyém, neki nagyon jól sikerült az az időszak, mindenesetre tényleg igazán sikeres periódus volt ez a Red Bull Racing számára, a csapat és Sebastian is begyűjtött pár bajnoki címet.” 
“Ez persze feszültségekkel jár, előbb a munka szintjén, ami aztán átszivárog a személyes kapcsolatokba is. A pontot az i-re a 2013-as Maláj Nagydíj tette fel. De most, hogy már nem vagyunk versenyben, már kiléptünk a szorítóból, egész más.”