A Toro Rosso 2015-ben minden idők legfiatalabb Forma-1-es párosával áll rajthoz, a 17 éves Max Verstappen és a 20 éves Carlos Sainz Jr. Azonban egyáltalán nem látszik zöldfülű újoncnak a pályán.
A faenzai alakulat a Maláj Nagydíjon az anyacsapat Red Bull autóit megverve a 7-8. helyet szerezte meg, Verstappen pedig 17 évesen és 184 naposan a sportág legfiatalabb pontszerzőjévé vált, rekordja minden bizonnyal hosszú-hosszú ideig érintetlen is marad. Sainz a melbourne-i 9. után most is a 8. helyen zárt, kiegyensúlyozott teljesítmény.
Új rekord a Forma-1-ben 2
Verstappen és Sainz


A holland tehetség visszafogottan, szerényen nyilatkozott a nagyszerű eredmény után:
“Nagyon élveztem, boldog vagyok, hogy 7. lettem és megszereztem az első F1-es pontjaimat! Jó nap volt a mai. Az első pár kör nehéz volt, gondjaim voltak a gumikkal és a fékekkel, de miután a kemény keverékekre váltottam, minden sokkal jobb lett, jó balanszot, jó ritmust találtam. Onnantól nagyon jó volt az autó. Volt néhány jó csatám, a stratégia is jó volt, sikerült kezelni a gumikat. Nagy lökés ez a csapatnak is, nem is végezhettünk volna jobb munkát!”  
Az egykor a Benettonnál, Tyrrellnél, Stewartnál és Arrowsnál versenyző papa, Jos Verstappen természetesen nagyon büszke volt:
 “Igazán örülök a mai szereplésének! Nagyon boldog vagyok, hogy célba ért, és megérdemelten lett 7., kiválóan vezetett. Nagyon büszke vagyok! Egyértelmű, hogy jobb versenyző nálam, Max sokkal érettebb pilóta. Felkészültebb, mint én voltam, a Red Bull hihetetlen munkát végez ezen a téren, fizikailag és fejben is felkészültebb, otthon van a versenypályán. Egyértelműen jobb nálam!”