Lewis Hamilton és a nála hat évvel idősebb popsztár, Nicole Scherzinger 2008-tól több ideiglenes szakítással majd újbóli összeborulással tarkított kapcsolata két hete véget ért, miután a Forma-1-es világbajnok továbbra sem volt hajlandó a házasságra.
A szakítás után a Mercedes-pilóta végigcsinálta a jerezi tesztet, majd Los Angelesbe repült Jay Z-vel és Kanye Westtel “bandázni” a Grammy díjkiosztóra, ahonnan pár nappal később New Yorkba utazott, hogy a “Nagy Alma” forgatagában vigasztalódjon tovább. A 30 éves angol szerdán az AIDS-ellenes alapítvány, az amfAR gálaestjén bulizott a celebekkel, szelfizett Chris Rockkal és Rosario Dawsonnal, majd a New York-i Divathét különböző bemutatóin tűnt fel.
Péntek éjszakára talán már új partnert is talált, legalábbis egy friss fotón – nyitóképünk – egy night clubból egy titokzatos szőkével távozott kora hajnalban. 
Egyelőre úgy tűnik, hogy a címvédő tartja magát, nem omlott össze, persze az egy hónap múlva érkező szezonnyitó és a további pár futam adhat majd csak biztos választ arra, hogy a magánélete mennyire befolyásolja a pályán nyújtott teljesítményét.