Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 1
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 2

Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét?

Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét?

Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 13
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 14
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 15
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 16
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 17
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 18
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 19
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 20
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 21
Lewis Hamilton máris fogott egy szőkét? 22
Fotó megosztása:
Lewis Hamilton és a nála hat évvel idősebb popsztár, Nicole Scherzinger 2008-tól több ideiglenes szakítással majd újbóli összeborulással tarkított kapcsolata két hete véget ért, miután a Forma-1-es világbajnok továbbra sem volt hajlandó a házasságra.
A szakítás után a Mercedes-pilóta végigcsinálta a jerezi tesztet, majd Los Angelesbe repült Jay Z-vel és Kanye Westtel “bandázni” a Grammy díjkiosztóra, ahonnan pár nappal később New Yorkba utazott, hogy a “Nagy Alma” forgatagában vigasztalódjon tovább. A 30 éves angol szerdán az AIDS-ellenes alapítvány, az amfAR gálaestjén bulizott a celebekkel, szelfizett Chris Rockkal és Rosario Dawsonnal, majd a New York-i Divathét különböző bemutatóin tűnt fel.
Péntek éjszakára talán már új partnert is talált, legalábbis egy friss fotón – nyitóképünk – egy night clubból egy titokzatos szőkével távozott kora hajnalban. 
Egyelőre úgy tűnik, hogy a címvédő tartja magát, nem omlott össze, persze az egy hónap múlva érkező szezonnyitó és a további pár futam adhat majd csak biztos választ arra, hogy a magánélete mennyire befolyásolja a pályán nyújtott teljesítményét.