Adrian Sutil 2015-re Forma-1-es állás nélkül maradt, ugyanis a Sauber mindkét versenyzőjét lecserélte. 


Az F1-ben 2007-ben a Force India elődjének számító Spykernél bemutatkozott, azóta a hét idényben 128 futamon 124 pontot gyűjtő német 2015-re a tartóssági világbajnokság (WEC) felé fordul, de reméli, hogy 2016-ban az újonnan belépő amerikai csapattal esetleg visszatérhet.
“Bőven vannak lehetőségek, nem csak az F1 létezik” – idézte az Autosport. “Az eredeti tervem borult, szóval más kategóriákat is meg kell fontolnom, de nyitott vagyok, és még akkor is elégedett ember leszek, ha jövőre nem versenyezhetek.” 
“A rá következő évben megérkezik a Haas, ami talán érdekes projekt lesz” – utalt arra, hogy az amerikai csapat is a jelöltjei közé sorolja őt. “És ott van a WEC is, ami szintén izgalmas. Mindenki csak jókat mond róla, és nekem is ez az érzésem. Az autók gyorsak és nem sokban különböznek az F1-esektől.”
“Mindenképp szeretnék valamikor indulni a Le Mans-i 24 óráson, és ahogy látom, jó néhány korábbi Forma-1-es versenyző nagyon jól érzi ott magát a váltás után” – célzott Mark Webberre, Anthony Davidsonra, Sebastien Buemire és a még régebbi ex-F1-esekre a hamarosan 32. születésnapját ünneplő német.