Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


A tavaly december végén síelés közben súlyos, életveszélyes agysérüléseket szenvedett Michael Schumacher a balesete után kilenc hónapot töltött kórházban, szeptember közepén szállították haza a család svájci otthonába, ahol továbbra is tucatnyi szakemberből álló egészségügyi stáb kezeli a Forma-1-es legendát.
Az elmúlt időszakban a korábbiaknál is kevesebb hivatalos információt közöltek az egykori Benetton-, Ferrari- és Mercedes-pilóta állapotáról, menedzsere, Sabine Kehm vasárnap a német RTL-nek nyilatkozva pedig azt mondta, így is van ez jól, örül, hogy végre a médiaőrület is kezd alábbhagyni.
“Az emberek megértették, hogy a helyzet higgadtságot és türelmet kíván. A többség azt is megérti, hogy mennyire lényeges a magánszféra tiszteletben tartása.”
A család és Kehm szűken mérték az információkat Fotó: Europress

A család és Kehm szűken mérték az információkat Fotó: Europress

A család és Kehm szűken mérik az információkat Fotó: Europress


Egyesek persze szeretnek nyilatkozni, nemrég például az egykori F1-pilóta, egy baleset miatt kerekesszékbe kényszerült Philippe Streiff beszélt arról, hogy tudomása szerint Schumacher mozogni és beszélni is képtelen. Kehm másnap annyival reagált, hogy ez Streiff magánvéleménye, és hogy nincs kapcsolatuk a franciával.
A hétszeres világbajnok felépüléséről ezúttal annyit mondott, hogy “a gyógyulása a sérülés súlyának megfelelően halad”, de határidőket “lehetetlen kijelölni ebben a helyzetben, hosszú és nehéz folyamatról van szó”.

Soha nem találná ki, milyen elképesztő ajándék várta Hamiltont a bajnoki cím után.
Kattintson ide a fotóért!