Ma több üzenetnek, fotónak örülhettek a Lewis Hamilton rajongók. Az angol világbajnok kutyája, és saját, egyedi festésű magángépe is képbe került.

Az ember végső mércéje nem az, hogy hol áll kényelem és komfort közepette, hanem az, hogy hol áll kihívás, és küzdés közepette. - idézett 2008 világbajnoka Martin Luther King-től

Az ember végső mércéje nem az, hogy hol áll kényelem és komfort közepette, hanem az, hogy hol áll kihívás, és küzdés közepette. – idézett 2008 világbajnoka Martin Luther King-től

Mindig nehéz elválni a legjobb haveromtól, de kibírom. - Ezek szerint Hamilton is vallja, hogy minél több embert ismer meg, annál jobban szereti a kutyáját.

Mindig nehéz elválni a legjobb haveromtól, de kibírom. – Ezek szerint Hamilton is vallja, hogy minél több embert ismer meg, annál jobban szereti a kutyáját.

Csak egy srác az Egyesült Királyságból, akinek volt egy álma. - ezt írta a kép mellé Lewis Hamilton. Nincs kétségünk, kemény munkával elérte céljait, aminek jóleső hozadéka ez a Bombardier CL-600 típusú repülő, amit még 2013 elején vásárolt közel 700 millió forintért.

Csak egy srác az Egyesült Királyságból, akinek volt egy álma. – ezt írta a kép mellé Lewis Hamilton. Nincs kétségünk, kemény munkával elérte céljait, aminek jóleső hozadéka ez a Bombardier CL-600 típusú repülő, amit még 2013 elején vásárolt közel 700 millió forintért.