A McLaren hivatalosan továbbra sem hajlandó elárulni, kiket indít 2015-ben, amikor a visszatérő Hondával új fejezet nyílik a csapat történetében. A kivárás ellenére a csapatfőnök Eric Boullier arra utalt, hogy a döntés mostanra megszületett, Jenson Button pedig el is kotyogta a maga részét.
F1: Button-Alonso páros a McLarennél? 1
F1: Button-Alonso páros a McLarennél? 2

F1: Button-Alonso páros a McLarennél?

F1: Button-Alonso páros a McLarennél?

F1: Button-Alonso páros a McLarennél? 5
F1: Button-Alonso páros a McLarennél? 6
Fotó megosztása:
F1: Button-Alonso páros a McLarennél? 7


“A legkevésbé sem aggódom a jövőm miatt” – mondta a Press Association Sportnak. “Nagyon örülök, hogy jövőre is itt leszek, és úgy gondolom, hogy jól is teljesítek, csak az időmérőkön kellene egy kicsit javítanom.”
A 34 éves veterán tehát marad, az azonban nem világos, hogy ki ül mellé. Az elmúlt 3-4 napban egyre komolyabb lehetőségnek látszik, hogy minden korábbi nyilatkozat ellenére Fernando Alonso elhagyja a Ferrarit és elfogadja Ron Dennis és a Honda hívását. Az olasz Gazzetta dello Sport egyenesen úgy tudja, hogy a kétszeres bajnok már be is jelentette Maranellóban a távozási szándékát.
Alonso bevallottan Button álom-csapattársa, a leigazolása azonban nagyon rossz hír lenne a McLarennél idén bemutatkozott újonc, Kevin Magnussen számára.
“A McLaren után nem lenne értelme egy kisebb csapathoz menni. És különben is, ha a McLarennél nem felelek meg, akkor amúgy sem vagyok bajnoki alkat” – mondta a fiatal dán az F1news.ru-nak.