Az olasz Sky Sports igen húzós dolgot állít: úgy tudják, Fernando Alonso és Sebastian Vettel csapatot vált 2015-re, egymás helyére ülnek át.
Alonso az évek óta tartó ferraris sikertelenség után ezzel a lépéssel a Red Bullnál újra esélyt kapna a győzelmekre – ne feledjük, határozott szándéka, hogy legalább három világbajnoki címig jusson -, míg a sorozatban négy cím begyűjtése után idén leeresztett, Daniel Ricciardo árnyékába került Vettel Michael Schumacher nyomdokaiba lépve részt vehetne a Ferrari újabb felfuttatásában.
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 1
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 2

F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön?

F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön?

F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 14
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 15
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 16
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 17
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 18
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 19
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 20
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 21
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 22
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 23
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 24
Fotó megosztása:
F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 25


A tárgyalások állítólag már a végső szakaszban járnak, a hétvégi Szingapúri Nagydíjat követő napokban jöhet a bejelentés.
A hírnek ellentmond, hogy Alonso alig két hete szögezte le kerek perec, hogy kitölti a Ferrarinál 2016 végéig szóló szerződését, sőt már a hosszabbításról tárgyalnak, valamint az, hogy nemrég a csapatfőnök Marco Mattiacci, majd a Ferrari új elnöke, Sergio Marchionne is arról beszélt, hogy mind a spanyolt, mind Kimi Räikkönent megtartják 2015-re.
Vettelnek 2015 végéig van szerződése a Red Bull-lal, és bár feltételezhető, hogy bizonyos eredményekre vonatkozó záradékok kihasználásával távozhatna, nem olyan rég a McLarent illető felvetéseket is elutasította.
Ha igaz a hír, az viszont igen rosszul jöhet a McLarennek, ugyanis a Hondával jövőre újra összeálló wokingi csapat bevallottan szupersztárt akar az autójába, a listájukon Lewis Hamilton, Alonso és Vettel szerepel, a cserebere után viszont biztosan évekre le lennének kötve a versenyzők.

Hihetetlen történetre vágysz? Akkor kattints a képre!

F1: Hihetetlen, Alonso-Vettel csere jön? 26