Kimi Räikkönen két lotusos idény után idén visszatért korábbi csapatához, a Ferrarihoz, két évre szerződött a maranellói alakulattal. A 2007-es bajnok idei éve finoman szólva is gyengén alakul, ezért valós kérdés, hogy meddig akarja folytatni, főleg, hogy a legkevésbé sem titkolja, örömmel kipróbálná még magát más szakágakban is.
F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad 1
F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad 2

F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad

F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad

F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad 5
F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad 6
Fotó megosztása:
F1: Räikkönen nem tudja, meddig marad 7


“Nem vagyok már mai gyerek, nyilván mást is szeretnék az életben a Forma-1-en kívül. De egyelőre nincsenek terveim, a Ferraritól vonulok majd vissza, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta a héten a CNN The Circuit című műsorának.
A 34 éves finn a Brit Nagydíj hétvégéjén arra utalt, hogy már az F1-es visszavonulásra készül, csak a szerződése 2015-ös lejártáig marad, de most pontosított:
“Nem, nem ezt mondtam. Csak annyit mondtam, hogy a Ferrarinál fejezem be a pályafutásomat, az F1-es pályafutásomat, de erre ráugrottak, hogy akkor az ez az év, meg az az év. Az újságok mindig igyekeznek pletykákat gyártani, valaki mindig nagyot akar írni, de ennyi az egész, ezek csak pletykák.”