Nico Rosberg a versenyek utáni rendszeres videóblogjának aktuális epizódjában természetesen a Lewis Hamilton elleni spái ütközésről beszélt, de a német a világon semmi konkrétumot nem mondott az esetről. “Hallottam, hogy Lewis mit mondott a sajtónak. Az ő verzióját adta elő a történtekről” – mondta Rosberg.

“Csak annyit mondhatok, hogy én teljesen másképp látom az eseményeket, de jobb, ha nem adom ki az összes részletet a véleményemről. Remélem, mindenki tiszteletben tartja ezt, belső ügyként szeretném kezelni az ütközést.”


“Volt egy nagyon jó, fontos megbeszélésünk a verseny után. Ez a dolgok rendje ilyenkor, le kell ülnünk, és át kell beszélnünk a történteket. Pontosan ezt tettük. Mindenki elmondta a véleményét, tovább kellene lépnünk. Nyilván fogunk még beszélni erről, hogy kell-e változtatni a csapat hozzáállásán.”

“Ilyen helyzetekben jó, ha erősek a csapaton belüli kapcsolatok, és nálunk azok. Így aztán bízom benne, hogy ahogy mindig, ezúttal is megtaláljuk a megoldást, és Monzában harcolunk tovább.”