Hogy kell beharangozni egy Hamilton-interjút? Hát így! Az átlagos, stúdióban ülős, szájban aludt tejjel kérdező riporter helyett James Corden angol humorista faggatja a 2008-as Forma-1 világbajnokot, versenypályán egy Mercedes-Benz SL63 AMG utasaként.

Hamilton az 585 lóerős roadster volánja mögött ül, és fő célja az, hogy gyomorforgató tempóval tegye lehetetlenné Corden munkáját.

Az előzetes alapján sikerült is neki!

“Pályafutásom során számtalan interjút adtam már, de ilyet, hogy vezetés közben, a pályán száguldozva, még sosem! Bírtam ezt az újszerű helyzetet! Bármilyen gyorsan is mentem, James megállás nélkül ordította nekem a kérdéseket, úgyhogy egy kicsit még oda is tettem neki” – mondta Hamilton.

Az interjú végén James Corden remegő térdekkel még hozzátette: “Ha azt hiszed, Lewis gyorsan vezetett, akkor biztosíthatlak róla, még annál is gyorsabban! Kétségkívül ez volt életem legszokatlanabb interjúja, de az tuti, hogy az eddigi legjobb is! Nagyszerű volt Lewisszal találkozni, zseniális sportoló, és biztos vagyok benne, hogy mélyen magában most azt kívánja, bárcsak a csaja is olyan vagány lenne, mint én!”

Hosszabb részlet az interjúból: