A Force India 2013-ról 2014-re teljesen megújította pilótafelállását, a Saubertől egy év után visszacsábították Nico Hülkenberget, mellé pedig a McLarentől egyetlen idény után ejtett Sergio Perezt ültették.
A két fiatal, nagycsapatoknak bizonyítani akaró versenyző bele is húzott: Hülkenberg a Magyar Nagydíjig minden egyes futamon pontot szerzett, Perez pedig a Bahreini Nagydíjon öt év után hozott dobogót a Force Indiának.
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 1
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 2

F1: A Force India belenyúlt a tutiba

F1: A Force India belenyúlt a tutiba

F1: A Force India belenyúlt a tutiba 6
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 7
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 8
Fotó megosztása:
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 9


A csapat ügyvezető igazgatója, Otmar Szafnauer csakis dicsérni tudja őket.
“Ragyogó, egyszerűen ragyogó!” – mondta a versenyzők és a csapat közötti viszonyról a Forma-1 hivatalos oldalának. “Nagyon jó a kapcsolat, Nicóval pedig már régre nyúlik vissza. Nagyon intelligens, kiváló visszajelzéseket adva segít az autó fejlesztésében. Sergio is nagyon szépen beilleszkedett. Gyors versenyző, főleg a futamokon. Sergio a dobogóig jutott, Nico pedig minden versenyen (sic!) pontot szerzett, mindketten kiváló munkát végeztek.”
Igaz, hogy a szezon első felében Perez kevesebb mint feleannyi pontot gyűjtött, mint Hülkenberg (29-69), de az alakulatnál egyáltalán nem aggódnak emiatt, bíznak a képességeiben.
F1: A Force India belenyúlt a tutiba 10


“Mielőtt a McLarenhez került, már a Saubernél is szépen teljesített Kobajasi ellen, pedig ő sem egy fakezű pilóta. 2013-ban második felében pedig egy kicsit már Buttont is meg tudta szorongatni, főképp a versenyeken. Emellett 10-9-re verte Buttont az időmérőkön, pedig Sergio általában a futamokon erősebb.” 
“Nico egyenletesen teljesített, több pontot gyűjtött, de Sergio elég peches is volt, gondoljunk csak a (Kanadai Nagydíjon) Massával történt ütközésére, vagy arra, amikor műszaki hiba miatt nem tudott elrajtolni a Maláj Nagydíjon. Hogy meglepett-e a versenyképessége? Nem igazán. Összeszedett, jól akar teljesíteni, jó pilóta.”