Kimi Räikkönen és kedvese, Minttu Virtanen Korzika környékén, a versenyző privát jachtján élvezik a Forma-1 nyári szünetét. Ahogy azt 2007 világbajnokától megszoktuk, most sem napozással vagy pecázással tölti szabadidejét, inkább marad az adrenalinpumpáló elfoglaltságoknál, mint például száguldozás egy jet-ski nyergében. A szerkezet természetesen a nevét viseli, jól láthatóan szerepel rajta az Ice man felirat.

A vízben töltött, akciódús nap után azért jutott idő a romantikára is, Räikkönen párjával a sziget egyik romantikus városában, Calviban töltötte az estét.

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 1
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 2

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 11
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 12
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 13
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 14
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 15
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 16
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 17
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 18
Fotó megosztása:
Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 19
Nincs pihenés adrenalin nélkül! Kimi mindig olyan szórakozást keres, amiben akad némi izgalom

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 20
A sós vizet nem árt lemosni, de miért kellene ehhez lemondani a napfény élvezetéről? A lesifotósok meg hadd dolgozzanak, a Jégembert ez egyáltalán nem zavarja.

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 21
Kedvese, Minttu Virtanen integet. Talán a fotósoknak?

Kimi Räikkönen Korzikán élvezi a nyarat 22

Kattints a képre! Galéria nyílik.

Bár partra szálltak az esti étkezéshez, Kimi ladikja sem mondható alkalmatlannak arra, hogy helyszínül szolgáljon egy gyertyafényes vacsorának. A 2008 óta a Jégember tulajdonában lévő 33 méteres, egyedi belső kialakítású, négykabinos, pezsgőfürdővel ellátott Sunseek Predator 108 jacht 10 millió eurójába (2,4 milliárd Ft) került a világbajnoknak.

Korzika a Földközi-tenger negyedik legnagyobb szigete (Szicília, Szardínia, és Ciprus után). Olaszországtól nyugatra, Szardínia szigetétől északra, Franciaországtól pedig délkeletre fekszik. A szigetet a Ligur-tenger választja el a szárazföldtől. Ennek ellenére Korzika hivatalosan Franciaország szerves része, ráadásul nem is számít tengeren túli területnek. A sziget Bonaparte Napóleon szülőhelyeként ismert.