Michael Schumacher a tavaly december végi síbalesetében szerzett agysérülései után hosszú hónapokig kómában volt, majd április óta állapota lassan javul, időnként már magánál van, sőt ha minden igaz, pár héten belül a család svájci otthonában folytatják a rehabilitációját, de a közszerepléstől még nagyon messze van a hétszeres bajnok Forma-1-es legenda.
 
A Mercedes-vezér Dieter Zetsche Schumacherrel

A Mercedes-vezér Dieter Zetsche Schumacherrel

A Mercedes-vezér Dieter Zetsche Schumacherrel


Schumi utolsó F1-es munkaadója, a németet a “nyugdíjból” 2010-ben visszacsábító Mercedes a szupersztárt 2012-es, végleges visszavonulása után is tovább foglalkoztatta a márka nagykövetekeként, és ezután is meg akarják őt tartani ebben a státuszban.
A Bild am Sonntagnak maga a Daimler és a Mercedes-Benz fővezére, Dieter Zetsche beszélt erről:
“Örülünk a pozitív fejleményeknek, bízunk benne, hogy jó irányba is mennek tovább a dolgok. Ami a szerződését illeti,meg sem fordult a fejünkben, hogy hozzányúljunk.”
Zetsche hozzátette, hogy a legteljesebb mértékben tiszteletben tartja a család magánszféráját, ezért ő még nem látogatta meg a 45 éves ex-versenyzőt.
Schumacher egy másik régi partnere, a Rosbacher ásványvíz nem ennyire hűséges, nemrég bejelentették, hogy a márka arcaként nyolc évig szolgáló F1-es legenda ezután már nem szerepel majd a reklámjaikban