F1: Most aztán mindenki örült a dobogón! 2 Daniel Ricciardo (1.): “Ez most legalább olyan jó érzés, mint az első győzelem volt! A safety car segített először, másodszorra nem annyira, de így is sikerült behúzni ezt a futamot. Sok autón kellett átmennem, de összejött, jó volt a stratégia. A végén Lewis és Fernando ellen tudtam, hogy gyorsan mozdulnom kell, kellett a DRS is, de mindent úgy csináltunk, ahogy kellett! Ma este ünnepelni fogok, nagy buli lesz, ki fogom élvezni ezt a sikert a nyári szünet előtt. Várom Spát, nagyon köszönöm a csapatnak – sokat segítettek, hogy beilleszkedjek a csapatba.”

Fernando Alonso (2.):
“Rendkívül elégedett vagyok ezzel a második hellyel. Nagyon nehéz hétvége volt, az egész szezon az, a dobogó pedig mindig nagyon kellemes eredmény. Kockáztattunk, próbáltunk nyerni, de így is büszke vagyok a csapatra és a munkára, amit elvégeztünk. Olyan kombináció jött ma össze, amelyben nagyon nehéz volt számolgatni, de éltünk a lehetőségeinkkel. Voltak már jó futamaink, de most meg is lett a dobogó.”

Lewis Hamilton (3.):
“Egészen őrült hétvége volt, már a második kanyarban a szalagkorlátban voltam. Nagyon jó munkát végzett a csapat, az autóval és a taktikával is – ha jó az autó, akkor megy is. Jobb is lehetett volna a hétvége, de elégedettnek kell lennünk. Az elején ideges is voltam, amikor kicsúsztam, de hidegek voltak a fékek is. Az Úrnak is köszönhetem, hogy nem ment tönkre az autó.”