Kimi Räikkönen 2007-2009 között már dolgozott azzal a Stefano Domenicalival, aki tavaly meggyőzte róla, hogy térjen vissza a Ferrarihoz. A csapatfőnök a gyenge idénykezdés után lemondott, helyére a Forma-1-es tapasztalattal nem rendelkező, korábban az olasz márka utcai autós kereskedelmével foglalkozó Marco Mattiacci került
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 1
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 2

F1: Räikkönennek tetszik az új főnök

F1: Räikkönennek tetszik az új főnök

F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 7
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 8
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 9
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 10
Fotó megosztása:
F1: Räikkönennek tetszik az új főnök 11


Fernando Alonsóhoz hasonlóan a 2007-es bajnok is nagyon jó munkakapcsolatot, ápolt Domenicalival, sőt, azonban Mattiaccit is dicsérte: 
“Nyilván ő egy másféle személyiség, de mindenkinek megvan a maga munka- és irányítási módszere. Marco még az elején jár, kezdetben természetesen nem értett úgy a Forma-1-hez, mint Stefano, de nagyon rendes fickó, aki igyekszik tanulni és változást hozni. Ezek biztató jelek. Kívülről nem látszik, de a színfalak mögött komoly munkát végez, és szerintem jól csinálja” – mondta Räikkönen nemrég. 
“Stefanóval nagyon bensőséges kapcsolatom volt, ez most mindannyiunk számára új kihívás, de néha kell is ez. Az F1-en kívülről érkező emberek már nézőpontból látják a dolgokat, ami hasznunkra válik. Eddig jól alakulnak a dolgok, én azt hiszem, jó csapatfőnök lehet.”