A Red Bull a 2013 végén visszavonult Mark Webbert saját neveléssel, az előző két szezonban a Toro Rossónál kiképzett Daniel Ricciardóval pótolta 2014-re. 
Az ausztrál ifjonc természetesen jelentett valamelyes kockázatot, de a kiváló idénykezdés, Sebastian Vettel nem egyszeri megverése után máris biztos lehet a 2015-ös ülésében, mondta a csapatfőnök, Christian Horner.
“Mindig is a folyamatosságban, a stabilitásban hittünk. Danielnek hosszú távú szerződése van a csapattal, igen valószínűtlen, hogy máshol versenyezne jövőre – persze a Ferrari nem akarja őt is elcsaklizni” – utalt az Adrian Newey elcsábításáról szóló találgatásokra.


“Nagyszerű munkát végzett idén, nagyon higgadtan vezet. Még mindig egészen lenyűgöz minket a tempójával és a hozzáállásával. Élvezi, amit csinál, sosem lehet mosoly nélkül látni. Öröm, hogy velünk van, és a két pilótánk is ragyogóan együttműködik. Nem tudom eléggé dicsérni Daniel első öt versenyen mutatott teljesítményét!” – áradozott Horner.
Hozzátéve, hogy webberes évekkel ellentétében az időnkénti csapatutasítások és Vettel feleselése ellenére egyáltalán nincs komoly felszültség a csapatnál, nagyon könnyű kezelni a versenyzőket: “Ez is a csapatfőnöki munka kihívásai közé tartozik, de gyerekjáték az előző évekhez képest.”