A Sauber-csapat eddig teljesítményével nem hívta fel magára a figyelmet, de a következő Spanyol Nagydíjra ők is jelentős fejlesztésekkel készülnek, és természetesen végre pontokat, eredményt várnak a hétvégén. A Sauber C33 aerodinamikai fejlesztéseket kap, és a tömegéből is jelentősen faragtak, egyes hírek szerint 15 kilogrammot sikerült ledobni.

F1: Művészi sisakot kap Adrian Sutil 1

A változásokkal összhangban új sisakfestés is érkezett. A német pilóták kedvenc dizájnere, Jens Münser olyan mintát pingált Adrian Sutil fejvédőjére, mely Antoni Gaudí stílusát idézi meg a hétvégi Spanyol Nagydíj alkalmából.

F1: Művészi sisakot kap Adrian Sutil 2

Antoni Gaudí katalán építész (1852-1926). Szülei Francesc Gaudí Serra rézműves és Antonia Cornet Bertran voltak. Legismertebb épülete a Sagrada Família temploma. A keleti szárny 1891 és 1900 között, a nyugati szárny már posztumusz, 1954 és 1985 között épült. Ma is emelkedő tornyai közül a legmagasabb (az eredeti tervek szerint) 170 méteres lesz.

A mai építészek a spanyol polgárháború egyházellenes anarchista katalán partizánjai által összetört és a legkorszerűbb eljárásokkal rekonstruált, eredeti makettek és a felgyújtott laboratóriumában megmaradt tervfoszlányok alapján folytatják a zseniális művet, amit a művész halálának centenáriumára akarnak befejezni.

Ahogy még magát az organikus építészetet sem értette meg a 20. század, úgy ez a templom is a jövő temploma lesz. Ahogy maga Gaudí mondta: “Az anyag tisztán, a maga asztrális görbületeiben tárulkozik majd ki, s ekkor majd a világ végre megsejtheti a paradicsom alakzatait.”