Pont mikor már érett az F1-et temető, okokat boncoló cikk a sors rám cáfol, izgalmas futammal mutatja meg, hogy a csúcskategória igenis él, legfeljebb a hangja erőtlen. Ahol pedig zajlanak az események, ott akad hely az arra reflektáló humornak, ezért most összeszedtük az Internet népe által alkotott legviccesebb képeket.

F1: Vicces képkazal hétindítónak 1
Természetesen az autók hangja állandó témát ad, itt egy “akkor és most” stílusú kép írja le pontosan a helyzetet. Míg régen a befogott fül volt előírva, mára inkább hegyezni kell, hogy halljuk az autókat.

F1: Vicces képkazal hétindítónak 2
Egy Photoshop megoldás a halk motorok okozta problémára, elég lenne egy Vuvuzela szerű tölcsér, és máris elhallgatnának a kritikus hangok!

F1: Vicces képkazal hétindítónak 3
Sebastian Vettel hétvégén elért 11. rajtkockája ihlette a képet. Mivel a győztes futamokat mindig a magasba emelt mutatóujj jelezte, ez a helyezés így nézne ki Vettel kezén. Feltéve, ha lenne elég ujja.

F1: Vicces képkazal hétindítónak 4
Pastor Maldonado hétvégi teljesítménye, az általa okozott baleset szintén többeket megihletett. Annyira hirtelen, profi módon borította fel  Esteban Gutierrez Sauber versenyautóját, hogy ezzel a tehetséggel akár világbajnok is lehetne. Egy roncsderbin!

F1: Vicces képkazal hétindítónak 5
Vagy csak a jó öreg tetris járt a fejében?