A német Bild arról ír, hogy Michael Schumacher állapota javul, miután menedzsere újra nyilatkozott, és továbbra is biztató jelekről beszél, azt pedig cáfolta, hogy amolyan “elfekvőt” építenének a volt versenyzőnek otthon, Svájcban.

Michael Schumacher tavaly december 29-ei, súlyos agysérülésekkel járó síbalesete óta kómában fekszik a grenoble-i egyetemi kórházban. A 45 éves Forma-1-es legenda felépülésére a statisztikák alapján egyre kevesebb a remény, de menedzsere, Sabine Kehm továbbra is pozitívan beszél.

Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Kehm a német Bildnek azt nyilatkozta szerda este, hogy: “Újra csak azt mondhatom, hogy vannak jelek, amik bizakodásra adnak okot”, cáfolva ezzel, hogy a hétszeres világbajnok tartós vegetatív állapotban lenne, visszautasította, hogy visszaesett volna a kómába, továbbra is ébresztési fázisban van a hétszeres bajnok.

A Bild azonban saját információira hivatkozva “érzékelhető javulásról” beszél, illetve szerintük “remény van Michael Schumacher teljes felépülésére”.

A hétvégén a brit The Sun arról írt, hogy Schumacher felesége, Corinna jelentős befektetéssel épít ápolóközpontot svájci családi otthonukban, de Kehm ezt is cáfolta: “Teljesen alaptalan a híresztelés, hogy Corinna átépíti a házat, hogy oda vihesse a magatehetetlen Michaelt.” 

A legfrissebb pletykák szerint zajlik építkezés a Schumacher-birtokon, de nem kórházat, hanem a pilóta édesapjának egy külön részt alakítanak ki, hogy odaköltözhessen, amikor a fia hazatér.

Kövess minket a Facebook-on is!

Az emberi hülyeség határtalan, főként ha az ittas sofőrt a haverok biztatják. A videóért kattints a képre!

Schumachert nem viszik haza 3