Michael Schumcher tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet franciaországi Méribleben, ami után súlyos agysérülésekkel került a grenoble-i egyetemi kórházba, ahol azóta is kómában fekszik.
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Nem jönnek a jó hírek Fotó: Europress


Bár a család a múlt héten “apró, de biztató” jelekről beszélt és hangsúlyozták hogy türelmesen várják a magához térését, a remény egyre fogy. 
És egyre fogy maga a hétszeres világbajnok is, írja az olasz Gazzetta dello Sport, ugyanis a 174 cm magas, a baleset előtt kb. 75 kilós Forma-1-legenda immár csak 55 kiló, azaz korábbi testsúlya negyedét elveszítette. 
“Bár a súlyvesztés szokványos a kómás pácienseknél, a 20 kiló elég sok egy normális testsúlyú egyénnél. Feltételezem, hogy a mozdulatlanság miatt alaposan leépültek az izmai” – mondta a német Bild által megszólaltatott Curt Diehm professzor.

Más lapok információja szerint a pilóta felesége szerelmes leveleket olvas fel férjének, hogy ezzel is segítse ébredését. Korábban Ross Brawn, Schumacher barátja, csapatfőnöke régebbi közöttük versenyen zajlott rádióbeszélgetéseket játszott le.

A Google Doodle sorozata most a Forma-1 egyik legnagyobb alakja, a brazil Ayrton Senna előtt tiszteleg majd születésnapja alkalmából. Nézd meg, hogy mit találtak ki! Kattints a képre!

55 kilóra fogyott Schumacher? 3