Nico Rosberg (1.): “Hihetetlen hétvége volt itt Melbourne-ben, köszönöm mindenkinek, aki eljött. Daniel kicsit több támogatást kapott a szurkolóktól, de azt hiszem, ez normális. Rendkívüli nap volt, magamon kívül vagyok, hogy ilyen fantasztikus autót vezethetek. Nagyon gyors és megbízható volt az autó, köszönöm a Mercedesnek, hogy ezt lehetővé tette. Ha a mai napot nézzük, biztosan megérte a télen elvégzett kemény munka. Kiértékelünk minden adatot, tudunk még fejlődni és kell is, mert a versenytársaink sem fognak aludni. Várom Malajziát!”

Daniel Ricciardo (2.): “Két-három héttel ezelőtt mindent feltettem volna arra, hogy nem leszek itt a dobogón. Nagyon köszönöm a csapatnak, hihetetlen, hogy sikerült megfordítani az állást, nem is tudom, hogyan csinálták. Köszönöm a nézőknek is, teljesen fel vagyok pörögve, nem is tudok mit mondani. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Kevin Magnussen (3.):
“Nehéz elhinni ezt az eredményt, szürreális az egész. Mit is mondhatnék, az autó sokkal jobb volt, mint korábban, sokat fejlődtünk. Gratulálok a csapatnak, nagyon jó munkát végeztünk. Azt hiszem, még nagyon sok minden jó vár itt rám.”