Ahogy már írtuk, a múlt héten az egykori Ferrari-, McLaren- és Benetton-pilóta, Toro Rosso-főnök a múlt csütörtökön síbalesetet szenvedett az ausztriai Skiwelt Wilder Kaiser Brixentalban. 
Az 54 éves osztrák egy erdei úton síelve ütközött egy vezeték betonpillérének, “csak” a karját törte, de természetesen ő is rögtön Michael Schumacherre gondolt, aki két és fél hónappal ezelőtt jóval szerencsétlenebbül bukott és azóta is kómában fekszik – talán már örökre.  


“Egy kicsivel balra már a fejemet ütöttem volna be. Hajszányi a különbség a szerencse és a balszerencse között” – utalt arra, hogy Schumacher 10 méteres repülés után fejjel csapódott egy sziklának december végén, hozzátéve, hogy a karjába egy lemezt ültettek.
“Egy ideg is megsérült, szóval nem igazán tudom mozgatni a csuklómat, de később újra képes leszek majd rá. A lényeg, hogy bár igen fájdalmas volt, örülök, hogy csak ennyi történt és nem több.  Van már pár lemez a tesztemben, most csak lett még egy újabb.”
A kérdésre, hogy a hóban fekve eszébe jutott-e Schumacher, egyértelműen felelt: “Persze, hogy eszembe jutott. Hasonló volt az esetem, én sem mentem gyorsan vagy tettem kockázatos manővert.”

MEGOSZTOM A CIKKET A BARÁTAIMMAL.